Izvor: Kurir
13.06.2024 u 13:58
0

NEĆE NAM PEVAČICA VODITI DRŽAVU: Karleuša napravila pometnju u Crnoj Gori!

Pevačica Jelena Karleuša često iz muzičkih voda, zbog svojih glasnih stavova, pređe i u političke, pa je tako nedavno imala problema sa crnogorskim komitama i postala persona non grata u Crnoj Gori. Odnosno, zabranjen joj nastup zbog njene izjave na društvenoj mreži Instagram, gde je, pošto je Crna Gora priznala takozvano Kosovo i Metohiju

Tada je istakla da je „svakom Crnogorcu deda Srbin, svakom Hrvatu je deda ubijao Srbe, a svakom Bošnjaku smeta „ić“ i razumevanje srpskog jezika“.

SAMO ZLATO I NIŠTA VIŠE: OVAKO je Kosjerina izgledala na venčanju!

Sada društvenim mrežama kruži video u kojem novinar Dražen Živković, govoreći o političkoj sceni Crne Gore, tvrdi da bi Jelena Karleuša bila bolji ministar od polovine ministara Mila Đukanovića.

– Nije rijaliti u politici Crne Gore uveden 2020. Nego je uveden ovim smiješnim državnim udarom 2016. Od tada je krenuo rijaliti za ozbiljnim posljedicama po neke ljude, a onda smo doživjeli transformaciju rijalitija pa sad nam izgleda zabavno a nimalo nije, nego je tragično. Onda je gospodin Savić pomenuo „neće nam pjevačica voditi državu ili biti reper za vođenje države“, pomenuo je gospođicu Jelenu Karleušau, e ja sad tvrdim odgovorno da bi Jelena Karleuša bolje vodila državu no pola Milovih ministara, barem bi bila na osuđeničkoj klupi – rekao je Živković.

Podsetimo, Karleuša se posle njene izjave o vezi „krvnoj vezi“ Srba i Crnogoraca našla na udaru crnogorskih komita, ali i brojnih hakera. Ovo je izazvalo velike turbulencije, zbog čega je pop pevačica bila primorana da otkaže dva nastupa u Crnoj Gori.

Njoj je nekoliko dana Instagram profil bio suspendovan, a kako smo tada saznali od izvora bliskog pevačici, njen profil je za samo jedan minut pretrpeo skoro 100.000 napada od strane botova, odnosno korisnika lažnih naloga. Jelena se ovim povodom nije oglašavala, a s obzirom na to da je njen profil verifikovan od strane Instagrama i da broji dva i po miliona pratilaca, prema rečima upućenih, nije ga moguće trajno ugasiti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter