Izvor: Kurir.rs
14.09.2023 u 10:20
1

KAO DEVICA JE SNIMILA EKSPLICITNU SCENU DOMAĆEG FILMA: „Nisam ni znala kako se vodi ljubav“

Jedna od najlepših žena bivše Jugoslavije svakako je bila glumica Neda Arnerić, a njenu eksplicitnu scenu u ostvarenju „Haloa, praznik kurvi“ i danas mnogi pamte.

Lepo lice i graciozno telo učinili su da se mnogi zaljublje u nju. Gledali su je obnaženu u upečatljivim scenama intimnih odnosa velikih filmova domaće kinematografije. Ipak, malo je poznato da je kadrove seksa snimala kao devica, bez ikakvog iskustva i znanja kako se vodi ljubav.

Jugoslovenska lepotica je u pomenutom ostvarenju Lordana Zafranovića iz 1988. godine snimila jednu od najeksplicitnijih scena u istoriji ovdašnje kinematografije, a Neda je za ulogu Majre nagrađena i “Zlatnom arenom” u Puli.

Film prati život bračnog para iz Nemačke koji dolazi na odmor u Hrvatsku, na ostrvo Hvar, gde se Majra, poreklom Zagrepčanka, a udata za dosta starijeg Manfreda (Stevo Žigon), upušta u ljubavnu aferu sa sinom gospođe u čijoj su kući odseli (Ranko Zidarić).

Neda i Ranko su snimili najeksplicitniju scenu u dotadašnjoj istoriji jugoslovenske kinematografije.

– Od prve scene obnaženog muškarca koji skače u more pa do poslednjeg prizora, sve odiše erotikom, pa se nekima može činiti da je radnja tu sporedna, kolateralna pojava samo da bi se mogla prikazati Neda Arnerić kako uzdiše – pisali su tada novinari.

O svojim obnaženim ulogama Neda Arnerić je u jednom intervju kasnije rekla:

– Nisam imala pojma o seksualnosti i igrala sam nešto što još nisam doživela. Naučila sam vrlo rano da je snimanje filma posao koji se u dogovoru s rediteljem treba ozbiljno obaviti. U scenariju je, na primer, pisalo: oni se bude ujutru i nakon vođenja ljubavi kreće priča. A ja u to vreme nisam ni znala kako se vodi ljubav. Bio je to deo mog zanata, a ja se smatram dobrim zanatlijom – objašnjavala je tada glumica u tekstu kojem su tadašnji urednici dali naslov “Snimala sam scene seksa dok sam bila devica”.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KAO DEVICA JE SNIMILA EKSPLICITNU SCENU DOMAĆEG FILMA: „Nisam ni znala kako se vodi ljubav“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter