Izvor: Alo.rs
07.11.2023 u 16:54
0

NIJE NI ČUDO ŠTO JE HRVATI OBOŽAVAJU: Evo kakve veze PRIJOVIĆKA ima sa TUĐMANOM! Nećete verovati

Prošlost Aleksandre Prijović

Iako nije završila srednju školu, Aleksandra je bila odlična učenica u Osnovnoj školi „Dr Franjo Tuđman“

Pevačica Aleksandra Prijović pre nego što je krenula sa muzičkom karijerom, živela je potpuno skromnim životom, kao i njeni vršnjaci u Belom Manastiru, u Hrvatskoj, gde je pevačica i odrasla.

Iako nije završila srednju školu, Aleksandra je bila odlična učenica u Osnovnoj školi „Dr Franjo Tuđman“. U osmom razredu je učestvovala na školskom takmičenju iz hrvatskog jezika i osvojila peto mesto sa 50 bodova, ali taj broj bodova nije bio dovoljan da se kvalifikuje za županijsko takmičenje, jer su na njega išli samo učenici sedmog i osmog razreda koji su osvojili prva mesta na rang-listi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter