Izvor: alo
07.08.2024 u 14:40
0

NIKAD NE BISTE POGODILI KOLIKO JE CECA STARIJA OD LIDIJE: Pevačicu i njenu sestru nisu razdvojile ni udaje, stalno su zajedno

Ceca i Lidija su godinama živele zajedno

Svetlana Ceca Ražnatović trenutno odmara u svojoj luksuznoj vili na Kipru, a društvo joj prave sestra Lidija Ocokoljić, kume i bliske prijateljice.

Kako se provode, pokazala je Ceca, a na fotografiji koju je objavila iz jednog tamnošnjeg restorana, mnogima je za oko zapao jedan detalj. Reč je upravo o Lidiji, koja je promenila imidž i prepoznatljivu plavu kosu ofarbala u smeđu.

DA LI OVO MAJKA MOŽE DA RODI: Pevačica prokomentarisala Jelenu Karleušu, zanemela zbog ovih kadrova

Da su sestre veoma vezane odavno je poznato, a s obzirom na to da se godinama nisu razdvajale i da je fizička sličnost između njih dve velika, bilo je i onih koji su mislili da su bliznakinje. Čak je i Ceca o tome govorila:

– Mala je razlika između nas dve, rasle smo maltene kao da smo bliznakinje, kroz život smo bile jedna drugoj podrška i dan-danas je to tako – rekla je Ceca koja je starija godinu i po od Lidije.

– Nas dve smo oduvek bile tandem. Meni je sestra uvek bila ogromna podrška u životu. Moja deca nisu imala oca, ali su imala dve majke – rekla je Ceca jednom prilikom i istakla da je i njen pokojni suprug prihvatio Lidiju.

– Kada sam se udala za Željka, ona je takođe živela sa nama i Željko je, od kad me je upoznao, shvatio kolika je to ljubav između nas dve. On je obožavao Lidiju i nama je to bilo prirodno da smo tri musketara – istakla je Ceca.

Ovako sad izgleda Cecina vila na Kipru

Poznato je da Svetlana Ceca Ražnatović poseduju luksuznu vilu na Kipru, koja se nalazi tik uz more.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter