Izvor: kurir
12.06.2024 u 19:26
0

NINA BADRIĆ JE OVO PRVI PUT URADILA U SVOJOJ KARIJERI! Pogledajte samo ovu FOTKU, tačno se vidi da je reč o njih DVE

Nina Badrić je veoma aktivna na Instagramu, a naročito u poslednjih nekoliko dana, koje provodi sa mamom u jednom mestu u Bosni i Hercegovini.

Pevačica je želela da podeli sreću sa pratiocima zbog vremena koje deli sa majkom Milom za koju je veoma vezana, a mnogi su primetili da njih dve veoma liče.

– Prvi put u životu sam se popela do vrha u čest mome detetu za rođendan. Treba imati jaku volju i želju da se dođe do vrha – imala sam je i bez problema stigla – poručila je Mila Badrić na Instagramu, koja je nasmejana pozirala na Međugorju, u krem pantalonama i dugoj beloj košulji, a jako sunce je nije omelo da zajedno sa ćerkom krene u pustolovinu.

– Uspomene koje se pamte – kratko je napisala Nina, a objave sa mamom su izazvale veliku pažnju i broj lajkova.

Nina je bila veoma vezana i za oca Simu, koji je nažalost, preminuo 2014. godine, i od tada, majka Mila je njen najveći oslonac.

Nina Badrić, jedna od najlepših pevačica na našim prostorima, ali nije jedina u svojoj prodici koja bi mogla da ponese taj epitet. Četrdesetpetogodišnja Nina predstavlja simbol lepote na ovim prostorima, a na izgledu joj mogu pozavideti i mnogo mlađe koleginice. Ipak, da su geni čudo dokaz je i ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter