Izvor: NOVASHOW
19.06.2024 u 19:40
0

OBAJSNILA ŠTA JE SVE POPRAVLJALA NA SEBI: Nikolija otkrila da se kaje zbog estetskih korekcija koje je imala

Pevačica Nikolija Jovanović priznala je da je sve korekcije na sebi uradila prateći trendove, te za nešto ne može da vrati prirodan izgled.

Nikolija je snimila video gde je objasnila da joj je žao što je uradila sve na sebi, te je pokazala kako je izgledala kao potpuno prirodna.

„Imam želju da podelim sa vama sve, kao i zbog čega se kajem, a zbog čega ne. Prva stvar koju sam uradila su grudi. Imala sam kompleks, bila sam ravna kao daska. U dvadesetim mi je operacija pomogla da se osećam dobro u svom telu, ali sada u tridesetim, da mogu da vratim vreme, nikad ne bih ugradila silikone. Nemojte mi reći da to sada mogu to promenim, to bi zahtevalo mnogo ožiljaka“, govorila je ona u snimku koji je objavila na TikToku.

 

Nikolija je potom otkrila šta je još promenila na sebi.

„Druga glupost koju sam napravila, a koju sam ispravila, su usta. Moja divna, prelepa usta sam uradila zbog mode koja traje i dan danas. Tada je bilo samo trajnih operacija usana i ona su se vremenom izobličila, izgledala sam kao patka, sve je bilo neravno. Prošle godine sam izvadila sve neprirodno iz usta i sada ponovo imam svoja, prirodna usta, iako sam, nažalost, morala da prođem kroz operacioni proces“ otkrila je Nikolija, prenosi „Blic“, pa dodala:

„Velika su, lepa i ne znam šta mi je to trebalo. Uradila sam trajnu šminku, pa uvek izgledam kao da imam neki karmin, time sam zadovoljna, a uradila sam i obrve i takođe mi je žao što sam ih u srednjoj školi iščupala, ni to ne bih nikada ponovo uradila“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter