Izvor: Kurir
03.06.2024 u 11:05
0

OBEZBEDILA MU KROV NAD GLAVOM! Bubnjar Yu grupe otkrio kako ga žena tretira

Priča bivšeg bubnjara popularne YU grupe Slobodana Jurišića Jure, gotovo nikog nije ostavila ravnodušnim. Muzičar je živeo bez struje i vode, a onda mu se javila jedna žena Vera, koja je putem medija čula za njegovu situaciju, ponudila mu pomoć i pozvala ga da se useli kod nje.

Neplanirano, između njih se rodila ljubav, a sada su postali nerazdvojni.

VIŠE MI NE TREBA NIKO, SVE ĆU SAM: Preko noći postao ćelav, a onda doneo drastičnu odluku!

Vera je muzičaru obezbedila krov nad glavom, automobil, ali i džeparac, kako ne bi bio bez novca. Kako je otkrio Jurišić, od nje skoro svakog dana dobija po 50 evra, da mu se nađe.

– Vera mi daje 50 evra, takoreći svaki dan. Kaže „nemoj da nemaš ništa“. Ne da mi da potrošim dinar – rekao je on.

Slobodan je ispričao i kako je došlo do toga da živi u Perlezu u nehumanim uslovima.

– Poslednji stan u kome sam živeo bio je u Zemun polju. Mali stan, od 25 kvadrata. I ja ga prodam za 90.000 evra. I pošto je bio vikend, nisam mogao da odnesem u banku, ja sakrijem taj novac. I oni uzmu ključ, uđu, uzmu mi i bubanj i lovu. Mislili su da u bubnju ima još love. Ja sam se vratio iz Niša, bio sam kod drugara na slavi, oključam vrata i prvo zašto sam posegao je da vidim gde je novac. Nije ga bilo – priznao je Jura.

Slučaj je odmah prijavio policiji, ali do danas nije rešen.

– Prijavio sam policiji. Znao sam ko je ukrao. Bili su forenzični, niko mi ništa nije rekao. Kao da je taj novac zakopan. Niko mi ništa ne javlja. Godinu dana je prošlo od tada. Godinu dana sam živeo u Perlezu. Dok sam imao love, živio sam u nekom lepom stanu. Salonac, u centru Perleza. I kada sam ostao bez para, čovek mi da besplatno dom u kom je umro njegov brat, nedelju dana, deset dana pre toga. I ja šta ću… Čovek je bio pijanac. Milion flaša sam izbacio napolje, malo sam ga sredio, koliko sam mogao. Ali nema struje, vode, ima samo iznad lavaboa – objasnio je bubnjar.

Podršku u najtežim trenucima imao je i od sinova.

– Mnogo su mi pomogli i jedan i drugi sin, dok su mogli. Mali mi dao celu platu kada sam ostao bez para. I sad mi daje po pola i dan danas. Mislim, divno dete. Obojica su divni. Skupio sam od donatora. 3.000 evra. Imao sam 2.000 dinara, sad imam 3.000 evra. Otišao sam daleko. Samo mi je jedno jutro kliknulo da objavim na Fejsbuku. I nisam znao više što da radim. Imao sam 2.000 dinara u džepu. Da li da se ubijem? Znaš, strašno. A nisam sklon tome. Nisam nikad bio takav. I onda sam to objavio, mediji su preneli i Vera je videla i javila se – ispričao je Jura.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter