Izvor: KURIR
04.06.2024 u 07:27
0

ODRASTAO NA BEOGRADSKOM ASFALTU, A OVDE JE PRONAŠAO SREĆU: Veljko i Bogdana sa decom, dom u Titelu odiše blagostanjem

Veljko Ražnatović već godinama uživa u braku sa Bogdanom Ražnatović, a nedavno su dobili i trećeg sina kome su dali ime Isaije.

Bogdana je rodom iz Titela gde je odrasla sa porodicom koja živi decenijama od porodičnog biznisa koji se bavi uzgajanjem i prodajom živine. Ražnatović je od samog početka zabavljanja sa njom simpatisao Titel i dosta mirniji način života kome se kasnije i potpuno posvetio.

 

OTKRIVAMO MISTERIJU DUŠKOVE I KARLEUŠINE NARUKVICE! Ne skidaju je sa ruku, ovaj komad nakita simbolizuje TAJNU BRAČNOG ZAVETA.

Nakon venčanja bračni par je od njenih roditelja dobio kuću pored one u kojoj je Bogdana odrasla. Veljko je tu počeo da trenira, živi, ali i učestvuje u porodičnom poslu porodice Rodić, a nešto kasnije je segment istog pretvorio u sopstvenU kući koju sređuju po svom ukusu i potrebama, mogu se videti i bokserski džakovi koji Ražnatoviću koriste pri treniranju i spremanju za osvajanje svake naredne titule.Titel je na tromeđi sa Sremom i Banatom, ali se nalazi sa bačke strane, a priroda koju poseduje odiše svežim vazduhom i prostranstvom koje je za decu dragoceno, te je porodica odlučila da upravo ovaj deo najbolji za odrastanje mališana.Titel je na tromeđi sa Sremom i Banatom, ali se nalazi sa bačke strane, a priroda koju poseduje odiše svežim vazduhom i prostranstvom koje je za decu dragoceno, te je porodica odlučila da upravo ovaj deo najbolji za odrastanje mališana.

Nedavno je Veljko za domaće medije govorio o životu van Beograda i priznao koliko mu je dragoceno to što se sklonisao iz gradske vreve.

– Ja živim sada u Titelu. Ovde sam sada dok se spremam za takmičenja. Vraćam se u svoje selo, mene grad više videti neće. U Beogradu je jedino što volim porodična kuća mog oca u kojoj sam odrastao i ništa više. Grad više nije ono što je bio… – govorio je Veljko za Informer.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter