Izvor: ALO
11.08.2024 u 12:45
0

OVA LEPOTICA JE BILA SA ANDRIJOM MILOŠEVIĆEM: U pitanju je žena poznatog influensera

Ističe da nema problem sa tim

Jovan Radulović Jodžir jedan je od najpoznatijih influensera u regionu kog na društvenim mrežama prati 500.000 ljudi.

Na društvenim mrežama često pokazuje svakodnevicu sa suprugom i dvoje dece koje imaju, a o detaljima iz privatnog života retko govori.

Mnogi pratioci dive se razumnošću njegove supruge Irene, koja u mnogim situacijama odaje utisak njegove drugarice, a ne supruge.

Jodžir je sada otkrio i kako fukniconiše njihov brak.

– Ja znam sve njene bivše momke, ona zna sve moje bivše devojke. Ne postoji tajna između nas. Pre nje sam imao dugu vezu od sedam godina, a ona pet. Ona je sa Andrijom Miloševićem bila pet godina – otkrio je on, pa dodao:

HAJDI KLUM U BEZOBRAZNOM KUPAĆEM: Obukla minijaturne gaćice

– Andriju strašno cenim, nikada ga nisam upoznao i žao mi je zbog toga. Voleo bih kad se sretnemo da se upoznamo, on je legenda najveća na svetu koja postoji. Ja ženi često kažem „Tebi Irena ceo život u smehu prošao. Smejala se sa njim pet godina, sad sa mnom deset“.

Poznati influenser objasnio je da njegova supruga Irena nije ostavila glumca zbog njega, već da su njih dvoje uplovili u vezu dve godine od njenog raskida sa Andrijom.

– Posle dve godine sam ja počeo sa njom – priznao je on za „Hype“.

Inače, Irena radi kao voditeljka na jednoj crnogorskoj televiziji.

„Moj tata je bio sa Ksenijom Pajčin“

Jovan Radulović Jodžir jedan je od najpoznatijih influensera u regionu kog na društvenim mrežama prati 500.000 ljudi, i koji retko govori o svojoj privatnosti, pa je mnoge iznenadila njegova ispovest o ocu i pokojnoj pevačici Kseniji Pajčin.

Radulović je ispričao da je njegov otac Rajko bio u vezi sa Ksenijom, i tom prilikom otkrio brojne šokantne detalje, a sada se oglasila i njena polusestra Mia.

Mia je, revoltirana brojnim navodima, osula paljbu.

– Mrtva usta ne mogu da govore, a vi svi samo pričajte – napisala je Mia, a zatim je podelila isečak iz emisije u kojoj je gostovala pokojna pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter