Izvor: Blic
13.08.2024 u 21:03
0

OVA LEPOTICA SVOJ FATALNI IZGLED DUGUJE PLASTIČNOM HIRURGU: Izgleda potpuno prirodno

Plastični hirurg otkrio šta je Blejk Lajvli SVE RADILA NA LICU

Osim po sjajnom modnom stilu i dugoj i negovanoj plavoj kosi, glumica Blejk Lajvli se ističe i zbog prelepih crta lica. Ona često objavljuje video-snimke i fotografije gde je bez šminke, te se komentari poput „Hvala što si prirodna“ mogu često videti na njenim društvenim mrežama. Međutim, da li je istina da je holivudska lepotica zaista prirodna?

Plastični hirurg dr Džoni Beteridž, veoma je popularan na Instagramu gde često objavljuje rezultate pre i posle estetskih intervencija, a ovaj put je prokomentarisao fotografije Blejk Lajvli od pre nekoliko godina i ove nove.

SEVERININE VATRENE PANTALONE PRIVLAČE SVE POGLEDE: Njima je teško odoleti

Kako kaže, ona se u nekoliko poslednjih godina promenila, te je otkrio šta smatra da je glumica sve radila na svom licu.

Prema njegovim rečima, Blejk je radila blefaroplastiku (operaciju gornjih kapaka), rinoplastiku (sužavanje nosne pregrade i oblikovanje vrha nosa), suptilan filer u gornjoj usni, fasete (nove zube) i „gummy smile“ (botoks ubrizgan u desni, za korekciju osmeha).

Iako je naveo šta je navodno sve radila, ljudi u komentarima su se usaglasili da nije preterala.

„Sve ovo je sasvim u redu. I dalje izgleda prirodno i negovano“, „Sitne korekcije su poželjne. Ona je zadržala svoj lik“, pisali su.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter