Izvor: KURIR
30.05.2024 u 11:37
0

OVAJ MOMENAT U VILI NA DEDINJU SVI KOMENTARIŠU: Evo šta je radila snajka Bogdana dok je Anastasija bacala BIDERMAJER

Anastasija i Nemanja Gudelj u utorak su se građanski venčali u porodičnoj vili Ražnatovića na Dedinju, a mlada je, iako je cela ceremonija bila upriličena samo za najbliže, bacala je bidermajer.

Cecina ćerka je dan kasnije na svom Instagramu objavila vide na kome ona u šampanj satenskoj haljini baca bidermajer. Da uhvati cvetni aranžman, posebno se „zainatila“ mama Ceca, ali i Lidijina ćerka Helena, baba Bogdane Rodić i sestra njenog supruga Vanja.

Ono što je mnogima na tom snimku bila zanimljivo, sem Cecinog stajlinga, pažnju privukla i Bogdana, koja je u pozadini sedala za stolom.

Bogdana je sve vreme sedela i snimala, a posebno joj je bio zanimljiv momenat kada je njena baka stala u red za hvatanje bidermajera.

Podsetimo, par je obavio tajno građansko venčanje u utorak u porodičnoj vili Ražnatovića na Dedinju. Bio je pozvan uzak krug ljudi, samo najbliža familija, a među njima i Nemanjini roditelji, a svi su komentarisali stajling Tasine svekrve.

Kako je ceremonija sklapanja braka bila istog dana kada su počele pripreme za Evropsko prvenstvo u fudbalu, mladoženja Nemanja je nakon završetka otišao na trening.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter