Izvor: ALO
13.06.2024 u 18:43
0

OVAKO SE PROVELA NA MATURI: Divina kćer objavila detalje jedan će vas posebno iznenaditi!

Mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića nedavno je završila osnovnu školu

Pop diva Jelena Karleuša nedavno se oglasila se iz svog doma na Dedinju i podelila emotivne kadrove.

Naime, njena mlađa ćerka Nika završila je osnovnu školu, a sada je diva podelila prve utiske njene mezimice nakon maturske večeri.

– I da nisam pričala za maturu. Bilo je super ali muzika i nije bila baš neka, ali jesu puštali moju mamu, tako da lajk – rekla je šaljivo Nika i nasmejala mnoge, a video prilog možete na početku teksta.

VELJKO ŠOKIRAO IZJAVOM,MOJI SINOVI JEDU IZ STARINSKIH TANJIRA: Ražnatović pokazao kako se hrane njegovi naslednici

karleusastar
INSTAGRAM PRINTSCREEN

 

 

NAKON DUŠKA, OGLASILA SE I KARLEUŠA!

– Mama je ponosna na malu lepoticu. Doživela je mama da sprema ćerku za malu maturu. Hvala najboljem timu na svemu, mojim prijateljima – napisala je Jelena između ostalog i dodala:

– Voli te mama anđele moj! Uživaj na maloj maturi sa svojim drugarima i čestitam na najboljim ocenama i najboljem uspehu! Mami veća sreća ne treba! – emotivna je bila Jelena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter