Izvor: Kurir
10.09.2024 u 07:41
0

OVI PEVAČI NIKADA NISU ODUSTALI OD LJUBAVI: Na ludi kamen stajali nekoliko puta da bi pronašli sreću

Nataša Bekvalac preko dve decenije je na estradi, a zbog muzičke karijere je među omiljenim pevačicama sve vreme, ali i zbog burnog ljubavnom života.

Vremenom je postala viralna zbog svojim izjava u medijima i na društvenim mrežama, a često su teme bile brak i razvodi kao i njen emotivni status.

KEJT MIDLTON ZAVRŠILA SA HEMIOTERAPIJOM: Princeza od Velsa otkrila kako se oseća

Prvi brak je bio sa Danilom Ikodinovićem u kome je dobila ćerku Hanu, a nakon toga i sa Ljubom Jovanovićem sa kojim je jako kratko bila u bračnoj zajednici.

Nakon toga je usledio i brak sa Lukom Lazukićem sa kojim je dobila ćerku Katju i ubrzo okončala odnos zauvek.

Bekvalčeva je nedavno na Kurir televiziji otkrila da više ne želi da se udaje.

– Odmah da vam srušim sneška, ono što mogu da garantujem, ja se neću udavati više. Hana i Katja su ispunile moje srce u potpunosti, tako da sam sasvim srećna.

Nataša nije jedina javna ličnost koja iza sebe ima tri braka i razvoda, iako se upravo ona najviše spominje kao primer.

Darko Lazić se i sam našalio jednom prilikom u emisiji Amidži šou i priznao da ako se razvede od treće supruge Katarine Lazić, oženiće upravo Natašu.

Nakon toga je progovorio o ljubavi sa Katarinom.

– To niko ne zna, ja ću prvi put to da kažem. Ona je imala dečka posle našeg raskida, ja sam imao devojku, kad god bih imao pauzu i bio slobodan i ona, mi smo se tako, svih 14 godina, viđali. Svih 14 godina uvek smo se viđali jer smo uvek bili u ljubavi, uvek se poštovali i na kraju je ovo moralo da se desi! Ovo je moja prva ljubav od koje sam na neki način bežao jer nisam bio spreman, ali sam uvek znao – ako ikada budem hteo da se oženim, ali zapravo, da će to biti ona.

Sina Alekseja je dobio sa Marinom Gagić koju je verio i planirao da oženi iako se to na kraju nije dogodilo. Svoju kako kaže prvu ljubav, Katarinu je oženio nedavno a uskoro će mu na svet doneti treće dete. Sa njom je bio u ljubavnoj vezi na početku takmičenja Zvezde Granda, ali su odnos ipak prekinuli, iako su u kontaktu bili sve vreme dok nisu obnovili romansu.

Ognjen Amidžić takođe je jedan od javnih ličnosti koji je nedavno stupio u treći brak, a zbog toga ne skida osmeh sa lica.

Nakon razvoda sa koleginicom voditeljkom, Amidžić je nešto kasnije oženio Danijelu Dimitrovsku sa kojom je dobio sina, a nakon kraha dugogodišnjeg braka sa njom upoznao je Minu Naumović sa kojom je kako kaže, ljubav odmah buknula. Ubrzo je uplovio sa njom u treći brak i dobio sina Peruna, a za medije je otkrio prve impsesije nakon što su dobili bebu.

– Prelepo se osećam, super savršeno… Ali i svaki mnogo lep događaj je isto stres za čoveka. Malo me stiže umor, ali sam srećan. Mina je izašla iz bolnice, Perun je došao kući i sad polako ulazimo u realan život. Sada ćemo da vidimo kako to funkcioniše. Prelepo je, ali dosta odgovornosti. Krivo mi je što prvo veče nisam sa suprugom i sinom, ali već sutra ću to nadoknaditi. Mina je uspela sve to da savlada, baš uživa u tome. Naravno da ću joj pomagati i podržavati je kao i ona mene. Ona je osoba koja kada uzme nešto da radi ona se tome posveti 100 odsto i radi bez greške. Ima majčinski instinkt, majka je majka, nema šta.

Katarina Kaja Ostojić ne krije koliko voli život i zauvek veruje u ljubav bez obzira na brakove koji se nisu slavno završili. U prvom je dobila ćerkicu kao jako mlada.

Zajednica sa bivšim košarkašem je trajala dve godine, a onda je usledio kraj.

Treći brak je usledio nekoliko godina kasnije kada se udala za Džunior Džeka koji se takođe okončao nakon nekoliko godina. Pevačica je trenutno verena i uživa sa novim dečkom, a kako je sama nedavno izjavila planiraju i svadbu.

– Budući da sam ja deo javnog sveta, njemu nije preostalo ništa drugo nego da i sam postane deo tog istog sveta iako ga to uopšte ne zanima i nikada nije voleo crvene tepihe i poziranja. Ovoga puta je sam odlučio da mi bude pratnja i ja sam zbog te njegove odluke bila veoma srećna. Čekamo papire, odnosno legalizaciju naših razvoda – rekla je kroz smeh šarmantna pevačica, pa pojasnila:

– Bićemo u crnom i Miloš i ja, dekoracija će biti ista takva, kao i torta… Uostalom, takva nam je bila i veridba. Kada sam se udavala u belom, nije potrajalo, pa verujem da će, ako promenim taj trend, trajati večno.

Zlata Petrović se prvi put udala kao maloletna i to protiv svoje volje. Posle pomenute zajednice pobegla je od muža. Drugi brak je usledio sa harmonikašem koji je takođe okončala.

Nešto kasnije njeno srce osvojio je kolega Hasan Dudić sa kojim je dobila sina Mikija. Sina Jovana je dobila u braku sa Zoranom Pejićem Pejom koji je takođe završen.

Pevačica je poznata po tome da je sa svim svojim bivšim partnerima ostala u fenomenalnim odnosima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter