Izvor: MONDO
03.07.2024 u 10:38
0

OVO JE LISTA NAJBOGATIJIH SRPSKIH PEVAČA: Imaju nekretnine po celom svetu, a jedna pričala da nema novca

Ovo su najbogatiji srpski muzičari.

Domaće muzičke zvezde ne kriju da se od njihovog posla može i te kako dobro živeti u Srbiji. Ističu da lagodan život iziskuje decenije rada i truda, ali i ažurnost, praćenje svih aktuelnosti i dešavanja.

Mnogo je onih koji su svoje bogatsvo uložili u nekretnine, nove biznise… A ovo su najbogatiji pevači i pevačice trenutno!

Dragana Mirković, uprkos pričama da nema novca, i nakon razvoda ostaje najbogatija pevačica, a njeno bogatstvo se procenjuje na 100 miliona evra. Pored nekretnina Dragana ima i televiziju DM sat, ali to joj ništa ne znači.

„Ja biram sve drugo samo da ne budem bogata a nesrećna. To nikome ne želim. Ljudi greše kada misle da je bogatstvo sigurnost za sreću.“

Vicešampionka na ovoj listi je Lepa Brena sa 80 miliona evra. Folk zvezda pored nekretnina u Majamiju, Monte Karlu i Beogradu, poseduje i jahtu usidrenu u Crnoj Gori. Do pre nekoliko godina bila je i vlasnik Grand produkcije.

160.000 € ZA 2 NASTUPA U CRNOJ GORI: Prija najskuplja ove letnje sezone

Bogatstvo Cece Ražnatović procenjuje se na 40 miliona evra. Jedna od najplaćenijih pevačica ima nekretnine u Beogradu i Kipru, a koncert na Ušću je na svetskoj listi najposećenijih.

„Sve sama sebi mogu da priuštim, ne treba mi muškarac da bi me finansirao. Meni treba neko da mi pokaže iskreno osećanje, pažnju i ljubav.“

Zdravko Čolić važi za jednog od najskupljih pevača na Balkanu, a 2019. godine postavio je rekord sa 6 koncerata zaredom u Beogradskoj areni. Njegovo bogatstvo procenjeno je na 25 miliona evra.

„Poštovanje i čast smatram najvažnijim i to bih želeo da prenesem na ćerke. Nije sve u parama i u bogastvu“, govorio je Čola svojevremeno.

Jelena Karleuša je „teška“ 20 miliona evra. Pre nekoliko godina ona i njen suprug Duško Tošić kupili su vilu na Dedinju od Dragana Stojkovića Piksija vrednu oko 3 miliona evra.

„Odrasla sam u skromnom domu na Novom Beogradu. Odrastanje u nemaštini i surovim devedesetim su me naučili da se borim i budem po mnogo čemu drugačija od ostalih ličnosti u šoubiznisu.“

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter