Izvor: ALO
10.07.2024 u 07:55
0

PEVAČ OTKRIO KAKO MU JE U BRAKU SA KOLEGINICIM: Trudio sam se da je smirim

Nikad iskrenije

Pevač Petar Mitić i njegova supruga, pevačica Ivana Pavković, već godinama su u braku i imaju tri sina koji su centar njihovog sveta.

Iako izgledaju kao savršena porodica, priznaju da im se ponekad dogodi i poneka svađa.

– Turbulentnije nam je sada svakako sa tri dečaka, ali uživamo u svakom danu. Ovaj septembar nam je baš uzbudljiv jer nam je sin krenuo u školu, pa i u muzičku školu, onda organizacija slavlja, sve to zahteva vremena i svega. Ali nekako guramo sve – objasnio je Petar, na šta je Ivana dodala da se trude da uprkos brojnim obavezama i brzom životu uvek žive u harmoniji.

ONA ME JE SPASILA: Aleksandra Bursać za prevaru saznala od novinara

– U suštini mi smo ljudi koji vole svoj mir, pa skandala kod nas nema.

Ivana i Petar potpuno otvoreno govorili su o svom odnosu i otkrili kako on izgleda u njihova četiri zida.

– Nećemo da se lažemo da je sve idealno, mada smo u poslednje vreme baš zauzeti i nemamo ni vremena da se posvađamo, ali to uvek budu neke glupost- objasnio je Mitić o sa osmehom progovorio o razlogu poslednje svađe.

– Evo ja ću da vam ispričam. Poslednji put sam se svojski trudio da smirim svoju ženu jer je bila opterećena slavljem za prvi rođendan blizanaca, žensko kao žensko. Želela je da sve bude pod konac ali to tako ne može – kroz smeh je ispričao, dok se Ivana našalila da je samo reč o njenoj bezazlenoj histeriji.

– Da li ti je nekada pretila razvodom u svađama? – bilo je jedno od pitanja na koje je Petar u sekundi odgovorio odrično, međutim Ivanina upadica je mnoge iznenadila.

-On ume svašta nešto da kaže u tim trenucima (smeh) Inače ja sam mirnija, a on je temperamentan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter