Izvor: alo
30.05.2024 u 18:18
0

PEVAČICA BAŠ NEMA SREĆE U LJUBAVI: Milica Todorović otkrila detalje raskida, evo u kakvim je sada odnosima sa Lazarom

Milica Todorović raskinula je višemesečnu vezu sa Lazarom Granićem, a kako je Alo! prvi pisao, pevačica je bila inicijator raskida.

Todorovićeva se sada prvi put oglasila otkako se saznalo da je došlo do ljubavnog kraha, te otkrila šta ju je navelo na to.

– Istina je, Lazar i ja nismo zajedno. Prosto su nam se putevi razišli. Ostali smo u dobrim odnosima, čujemo se s vremena na vreme i to je to – rekla je pevačica za Alo!.

„Mislila sam da je gej“

Kako je i sama pričala nakon što je otkriveno da su u vezi, Lazar je dosta stidljiv i uglađen, a Milica je sušta suprotnost, a nerviralo je i to što su pričali da je našla manekena.

Milica je otkrila i koje je bilo prvo pitanje koje je postavila Lazaru, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter