Izvor: ALO
11.06.2024 u 21:18
0

PEVAO NA PLEJBEK I UZEO 3.000 EVRA: Evo šta je Vojaž rekao

Vojaž objasnio o čemu je reč

Mihajlo Veruović Vojaž je, kako su objavili domaći mediji, odlučio da unovči trenutnu popularnost, pa je počeo da peva maturantima, kako malim, tako i velikim na proslavama završetka školovanja.

Najčešće je dolazio pred kraje maturske večeri, obično u nekom od beogradskih hotela i klincima je na plejbek pevao po nekoliko pesama, i za pola sata je, naplaćivao po 3.000 evra.

Isti izvor je naveo da se na društvenim mrežama pojavio video-snimak s jednog Vojaževog nastupa i da se na njemu vidi kako đacima jedne beogradske škole čestita maturu:

– Želim da čestitam maturu svim klincima iz „Dositeja“. Čestitam, očekuje vas još mnogo stvari. Sad kad sam ušao ovde, setio sam se svoje male mature. Mnogo ste slatki. Ajde, da kidamo. Na kratko, brate, „La, la, la“. Puštaj – obratio se euforičnoj deci Vojaž, koji je i do sada umeo da se pojavi kao specijalno iznenađenje na rođendanima i proslavama.

U međuvremenu, oglasio se i Vojaž:

– Mediji kao mediji vole da dodaju stvari koje nisu tačne. Avramović (Miloš Avramović – reditelj „Južnog vetra“) me je prijateljski pozvao da dođem, iznenadim njegovog sina i ostalu decu i da otpevam šest pesama. Nema govora ni o kakvih 3.000 evra, niti naplaćivanju matura, to nije u mom fazonu. Radim album, završavam pesme, ovo sam prijateljski uradio za čoveka koji je dosta učinio za mene, tako da je u pitanju samo prijateljska usluga i ništa više od toga – rekao je za Informer Vojaž.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter