Izvor: Telegraf.rs
22.10.2023 u 17:54
0

„PONOSNA SAM NA SRPSKI PASOŠ, NEMAM ZABRANU ZA HRVATSKU“: Ceca prvi put pevala u Arkanovom rodnom mestu, otkrila sve detalje

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održala je sprektakularni koncert pred više od 4.000 ljudi u sportskoj dvorani u Brežicama, pa otkrila jednu zanimljivost.

Dvorana je bila ispunjena do poslednjeg mesta a među publikom bilo je dosta onih koji su došli iz susednih republika. Pre svega Hrvatske ali i Bosne i Hercegovine.

Ceca je prvi put u svojoj karijeri dugoj tri i po decenije pevala u rodnom gradu svog supruga Željka Ražnatovića Arkana što joj je izazvalo posebne emocije.

– Ovo je jedina hala koja je ostala, a u kojoj do danas nisam pevala u Sloveniji. Sve sam im hale i dvorane napunila. I sada je osvojena i ova u Brežicama. Ovde se rodio moj suprug, Željko. On je rođen u Brežicama. Njegov otac je bio pukovnik avijacije, jedna sestra mu je rođena u Zagrebu, jedna u Beogradu, jedna mislim u Kraljevu i on u Brežicama u Sloveniji. Stalno sam ga zezala da je on SlovenacŠta misliš da tražim pasoša?  A da li bi ga dobila? (smeh) Šta misliš? Ne odričem se ja našeg paoša ovo je samo bila mala šala, ja sam ponosna na svoj srpski pasoš.

CECA SNIMILA PRVU PESMU POSLE ŠEST GODINA: Ražnatovićeva se oglasila, otkrila naziv pesme i sve detalje

Kada sam dolazila na koncert, videla sam kilometarsku kolonu i šalila sam se, Bože, kako ovi Slovenci poštuju red, dva po dva, bez obzira što je kišno. A u stvari, kada sam im prišla i pitala odakle dolaze, većina njih rekla je da dolazi iz Hrvatske. Biću preciznija, gotovo svi koje smo zaustavili rekli su da dolaze iz Hrvatske i sada to nije iznenađujuće.

– Kad god gostujem u Sloveniji, ima mnogo moje publike koja dolazi iz Hrvatske jer to im je jako blizu, pošto ja ne nastupam u Hrvatskoj. Odmah da kažem, ja nemam nikakvu zabranu za Hrvatsku, to su dezinformacije. Ali ja ipak sve pozivam da dođu u Beograd, pošto smo mi odlični domaćini, ako Bog da, za sada su ozbiljni planovi, znači 99% radim Ušće u junu, nadam se da taj 1% neće prevagnuti. Ja uvek pozovem moju publiku iz bivših republika da dođu na Ušće kao što se to dešavalo i prethodnih godina, i za Marakanu, i za prvo Ušće i za drugo Ušće. Uvek kada su veliki koncerti u Beogradu, napomenem da smo mi sjajni domaćini, da će se sjajno provesti i to je neki srpski Woodstock.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter