Izvor: Alo.rs
18.10.2023 u 22:50
3

CECA SNIMILA PRVU PESMU POSLE ŠEST GODINA: Ražnatovićeva se oglasila, otkrila naziv pesme i sve detalje

Pevačica iznela detalje.

Film o legenedi folk Džej Ramadanovski napustio nas je pre tri godine, šestog decembra i upravo će na trogodišnjicu njegove smrti biti premijera filma o njegovom životu. Naslovnu numeru filma pevaće folk zvezda i Džejeva bliska prijateljica folk zvezda Ceca Ražnatović.

Naime, ona je sada na Tviteru otkrila detalje. Ujedno, ovo je Cecina prva pesma koju je snimila posle 6 godina.

CECA I KARLEUŠA SREĆU SE SAMO U SUDNICI, A SADA JE USLEDIO SUSRET KOME SE NISU NADALE: „Nesrećnica me PROGONI“

– Snimljena pesma za film o Džeju! Futa, Marina i ja u jednoj novoj pesmi. Pesma nova, osećanja stara! Jedva čekam da čujete “Za kraj” – napisala je Ceca.

Podsetimo, film o Džeju se snimao na lokacijama Beograd (Dorćol) i u Pančevu. Prva klapa pala je 14. marta, a završilo se sredinom juna. Džej će u ovom filmskom ostvarenju biti prikazan kao narator filma, i vodiće nas, ne samo kroz svoj život, nego i kroz život Dorćola u tom periodu. Uloge su dodeljene istaknutim glumcima: Huseinu Alijeviću, Marku Janketiću, Stefanu Vukiću, Alekseju Bjelogrliću, Alenu Selimiju, Ani Pindović, Maši Đorđević i mnogim drugim.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “CECA SNIMILA PRVU PESMU POSLE ŠEST GODINA: Ražnatovićeva se oglasila, otkrila naziv pesme i sve detalje”

  1. Mnogo i film zavisi od muzike , uostalom tolike pesme su se proslavile baš preko filmova .
    Čekamo i film i pesmu .
    Recimo ona pesma Ponoć je , ona lepo ide uz prikaz scena iz filma ali je i ovako jako lepa, mada tu melodiju sam čula mnogo ranije u jednoj drugoj pesmi .

    0
    0
    Odgovori
  2. Dzej je jedna lutka od čoveka , greota , možda bi mu bilo bolje da se operisao od srca kod nas ili u Americi , ali šta da se radi.
    Često sam ga vidjala na Dorćolu u baštici jedne picerije na jednom ćošku u koju volim da odem na picu , baš mi je žao što je otišao pravi čovek iz naroda koji je uspeo u muzičkom svetu a da se tome nije mnogo ni posvećivao , šta bi tek uradio da jeste i dokle bi dostigao . Pesme su mu divne pogotovu Nedelja , ali i sve ostale .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter