Izvor: Kurir
13.06.2024 u 10:25
1

POSTOJI I SOBA ZA DADILJU: Joksimovići žive u raju na Senjaku!

Jovana i Željko Joksimović, kada je postalo tesno sa troje dece u luksuznom kompleksu, preselili su se u kuću koju su kupili od Ivane Mišković i Gorana Karića.

Oni su navodno za ovu vilu na Dedinju izdvojili čak 2,5 miliona evra.

MELINA OŠTRO UPOREDILA DRAGO MI JE ŠTO KAN NIJE POPUT ĐINE: nakon razvoda ima turbulentan odnos sa njima!

– Kuća je ogromna i sve je urađeno baš onako kako su oni želeli. Kosta, Srna i Ana imaju svoje sobe, a takođe i Mina, Željkova ćerka iz prvog braka. Postoji i soba za dadilju, i ne zna se da li je kuća lepša iznutra ili spolja. Jovana je najviše oduševljena ogromnim dvorištem, a budući da je tu i veliki bazen, nema sumnje da će klinci uživati – otkrio je izvor za Svet.

Iako svoj privatni život uglavnom kriju od očiju javnosti, Željkova ćerka iz prvog braka, Mina Joksimović, i te kako je aktivna na društvenim mrežama, pa tako često deli fotografije iz njihovog doma.

 

U kući je pod popločan mermerom, dok je sve opremljeno skupocenim i modernim nameštajem, kaminom, kao i velikim ogledalom, a tu su i dve garaže.

Inače, ova prelepa vila je korišćena za snimanje nekih kadrova u seriji „Ubice mog oca“, gde je bila dom porodice Despotović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “POSTOJI I SOBA ZA DADILJU: Joksimovići žive u raju na Senjaku!”

  1. Moje ime je TEREZA i imam svjedočanstvo o tome kako sam doživjela ponudu kredita od 35.000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu što sam naišao na gospodina Harryja Bryana, izvršnog direktora SMART LOAN FUNDS, oni imaju sjedište u Americi, a također rade u svim europskim zemljama. Savjetovao me kolega i savjetovat ću svima koji trebaju zajam da koriste njihove usluge kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-pošte (smartloanfunds@gmail.com).Brzo kontaktirajte danas i dobijte svoj zajam od njih na stopa od 3%. Obećaj da ćeš reći ljudima i podijeliti s njim njegov dobar rad nakon što dobiješ zajam.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter