Izvor:
12.06.2024 u 08:43
0

MELINA OŠTRO UPOREDILA DRAGO MI JE ŠTO KAN NIJE POPUT ĐINE: nakon razvoda ima turbulentan odnos sa njima!

Sin ne govori sa majkom nakon što je odlučila da se razvede od Harisa

Melina i Haris Džinović nedavno su se i zvanično razveli nakon dve braka iz kog imaju sina Kana i ćerku Đinu.

U jeku razvoda Đina je posećivala majku u njenom novom stanu na Novom Beogradu, da bi se nakon toga desio obrt.

Đina je u jednom trenutku otpratila majku sa društvene mreže Instagram, ali ubrzo zatim našle su se na kafi gde su rešile nesuglasice.

S druge strane, Kan Džinović otpočetka je uz oca, što je Haris u više navrata priznao. Kako je istakao, Kan čak i ne govori sa majkom Melinom i ljut je na nju.

Melina je jednom prilikom pričala o deci, te iznela čitav niz detalja o njima.

 

NJEGOV POTEZ JE SVE ŠOKIRAO EVO ŠTA JE ASMIN PORUČIO STANIJI: čeka se njena reakcija!

 

– Drago mi je što Kan nije ekstravagantan kao Đina. Često čujem kako ljudi to govore, ali ja nemam problema sa decom. Nemam sada ovde drvo u koje da kucnem, ali presrećna sam u kakve ljude rastu. Istina je da su u uzrastu kada im je sve drugo draže, imaju svoj krug prijatelja, svoja interesovanja, stoga se ja trudim da ne savetujem. Povremeno nešto dobacim, čisto da to imaju u vidu. Nije ovo vreme kakvo je nekad bilo. Učim se da zaćutim i budem strpljiva, jer verujem da se deca roditeljima vrate u 20-im. Ne mogu da kažem da imamo svađe i neslaganja, zaista su oboje vrlo dobri, stoga ih i Hari pušta da ostanu u gradu do kada žele – navodila je ona.

– Jako sam srećna što nijedno od njih dvoje nije poželelo da se bavim modom ili muzikom. Drago mi je što traže svoj put. Kan je u sportu, Đina pak razmišlja o fakultetu, a počela je da radi i neke kampanje, sa čim se ja nisam u početku složila, ali kada sam videla koliku joj to sreću pričinjava, koliko je vredna, nisam mogla ništa drugo do da je podržim – dodala je Melina ranije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter