Izvor: INFORMER
24.05.2024 u 09:09
0

PRIJA PEVA KARLEUŠU! Publika u transu zbog „Slatke male“, svoj komentar dala i JK

PRIJA PEVA KARLEUŠU

Odnos Aleksandre Prijović i Jelene Karleuše mnoge intrigira, najpre jer je „mala od skandala“ neretko imala teške reči za mladu zvezdu, a zatim i jer su njih dve, slučajnim susretom u jednom beogradskom restoranu, zakopale ratne sekire.

Prija nikada nije krila da poštuje trodecenijsku karijeru muzičke zvezde, ali ni to da njene pesme redovno izvodi na nastupima. S tim u vezi, sada se na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem ona peva Jelenin hit „Slatka mala“, a koji je Karleuša podelila putem svog instastorija.

Publika u klubu u kojem je Brenina snajka nastupala bila je oduševljena, a da se Aleksandrino izvođenje svidelo i njenoj iskusnijoj koleginici, govori opis koji je JK dodala: „Tako je, bre!“.

Podsetimo, Jelenu Karleušu nedavno su, na njenom druženju sa fanovima u Beogradu na vodi, pripadnici sedme sile pitali da li bi prihvatila poziv Aleksandre Prijović, i bila joj gost na koncertu.

– Ja bih prihvatila naravno, ali evo ja Prijovićku zovem da bude gost na mojim koncertima, jer sam sigurna da bi iskusila nešto potpuno novo i drugačije od njenih koncerata. A ja bih njen poziv sa zadovoljstvom prihvatila, naravno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter