Izvor: Kurir
20.08.2024 u 15:30
0

PRIJIN DEVER BROJ JEDAN U PARTIZANU: O polubratu Filipa Živojinovića ne prestaje da se priča

Mario Nakić, sin legendarnog igrača crno-belih Ivana Nakića i rukometašice Zorice Nakić, od sinoć je u žiži interesovanja nakon što je predstavljen kao igrač KK Partizan. Važi za velikog zavodnika, a kako prenose mediji, već ima devojku.

Mariova majka je Zorica Nakić, naša proslavljena rukometašica. Ona je bila u braku sa Slobodanom Bobom Živojinovićem, sa kojim je dobila sina Filipa. Nakon rastanka od Bobe, udala se za Iva, sa kojim je dobila Marija i ćerku Ivu.

EMINA JAHOVIĆ SE PRISETILA TEŠKOG DETINJSTVA: Mama je zamrzavala jogurt

Mario i Iva su u odličnim odnosima sa Filipom, često se druže, a Nakiće možemo videti i na koncertima Živojinovićeve supruge Aleksandre Prijović.

Mladi sportista dugi niz godina privlači pažnju lepšeg pola, a devojke lude za njim. Mario je ove godine za Dan zaljubljenih prvi put podelio slike sa devojkom, teniserkom Lenom Karlovčan. Radi se o 20-godišnjoj igračici, trenutno nerangiranoj na WTA listi, a u svojoj karijeri je više igrala u konkurenciji dubla nego u singlu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter