Izvor: 24sedam
20.09.2024 u 16:45
0

RADA MANOJLOVIĆ U PROBLEMU ZBOG DESINGERICE: Dečko joj žestoko zamera

Pevačicina veza prolazi kroz turbulentan period, dečko joj žestoko zamerio ovo

Pevačica Rada Manojlović ne skriva svoju energiju sa kolegom Dragomirom Despićem, poznatim kao Desingerica.

Ipak, ta bliskost donela joj je probleme u ljubavnom životu. Naime, tokom nedavne emisije, Rada je očigledno koketirala s Despićem, što je njen dečko primetio i to je izazvalo nesuglasice u njihovom odnosu.

– Radinom dečku je zasmetalo to što je ona u emisiji bila prebliskla sa Desingericom, što ga je sve vreme branila i potencirala na duetskoj pesmi za koju joj je obećao da će da snime. U jednom momentu ju je reper ugrizao, ali se ona na to samo nasmejala. Radin dečko nije ljubomoran tip, ali smatra da joj to ne priliči i da je ona ipak neki nivo, te da ne treba javno da ga moli da snime pesmu – priča izvor za Svet i dalje otkriva:

– Sa druge strane, Radin dečko smatra da ona ne treba da se kezi na sve što on kaže, kao i da ne sme da opravdava svaku njegovu glupost. Recimo, za snimak na kom Desingerica pljuje devojci u usta, ona je usred emisije rekla da on to ne bi ni mogao da joj uradi, da ona nije zinula.

Podsetimo, nedavno se saznalo da je Rada pronašla ljubav pored Vladimira Rankovića, koji je takođe aktivno uključen u njen profesionalni život. Ona je nedavno izdala novi album, a deo celog projekta je i njen novi dečko.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter