Izvor: KURIR
11.06.2024 u 11:39
0

„RADIJE ĆU IĆI GOLA NEGO…“ U jeku skandala sa Duškom, Karleuša nastavlja sa PROVOKATIVNIM porukama! Opet uzdrmala javnost

Pop diva Jelena Karleuša i njen još uvek zakonit suprug Duško Tošić ponovo su u centru medijkog skandala posle incidenta koji se desio u porodičnoj kući Tošića na Dedinju, kada je Karleuša u subotu rano ujutru prijavila bivšeg fudbalera za fizički napad na nju i njenog prijatelja, zbog čega je reagovala i policija.

Jelena je posle nemilog događaja oglasila i odlučila da se povodom toga ne oglašava u javnosti, a sada je na svom Instagramu podelila fotografiju na kojoj je potpuno naga, a duga plava kosa joj prekriva intimne delove, a sve u njenoj borbi protiv nošenja životinjskog krzna.

„Radije ću ići gola, nego da nosim krzno“, piše na fotografiji. Karleuša je inače prestala da jede meso i nosi životinsko krzno pre šest godina, od kada je počela da prati rad organizacije „Peta“. Ona je tada dala reč i po svemu sudeći je i održala.

„Nakon što sam počela da pratim „Peta“, prestala sam da jedem meso i da nosim krzno. To je prvi korak, mali, ali je korak ka boljem čovečanstvu. Sledeće što ću uraditi je da nadjem način kako da izbegnem upotrebu životinjske kože, da prestanem da jedem ribu, jaja i mlečne proizvode“, napisala je ona na svom Tviter profilu pre nekoliko godina.

SVEKRVA I ZAOVA ISTERALE SVOJE: Anastasija Ražnatović otkrila na šta je bila prinuđena da radi u Sevilji, sa jednim se baš MUČILA

 

Podsetimo, o incidentu u porodičoj kući na Dedinju oglasio se i sam Tošić, koji je izneo svoju stranu priče o napadu na suprugu Jelenu i njenog prijatelja. Fudbaleru je tada alko-testom u policiji utvrđeno da je imao 0,8 promila alkohola u krvi. Na pitanje jednog od pratilaca na društvenim mrežama da li je stvarno Jelenu udario i vukao za kosu, usledio je Duškov šokantan odgovor:

– Ne, naravno da je nisam ni pipnuo… Namestila je sve – napisao je Tošić, koji je posle svoj odgovor obrisao sa Instagrama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter