Izvor: Kurir
05.06.2024 u 11:58
0

RAZVELA SE PA BEZ DONJEG VEŠA IZAŠLA U PROVOD! S bivšim vodi borbu oko imovine, a na crvenom tepihu sve oči bile uprte u nju!

Ella Dvornik pojavila se na crvenom tepihu u još jednoj haljini koja je šokirala brojne prisutne.

Ella Dvornik pojavila se na crvenom tepihu u još jednoj haljini koja je šokirala brojne prisutne. Ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika je 2023. godine na jedan događaj stigla u dugoj haljini s ogromnim prorezom, a na prvi pogled je izgledalo kao da ne nosi donji veš. Sličnu je haljinu obukla je i sada.

 

„NE ZNAM ŠTA ĆEMO BITI TOJ BEBI…“ Ana Sević progovorila o TRUDNOĆI Darkove druge žene, evo kako je reagovala Lorena na sestricu

 

 

Naime, Ella se na crvenom tepihu pojavila u zelenoj haljini s otvorenim leđima te prorezima kojima je pokazala svoje noge i bokove. Mnogi su ponovo pokrenuli raspravu nosi li Ella gaćice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Ona je za hrvatske medije progovorila o o svojoj kombinaciji.

– Odlučili smo sklopiti poslednje dvije haljine u jednu, ali u novoj boji koja je sada zelena, to je sada moderno – rekla je pa dodala da joj inspiraciju za stajling daje njeno raspoloženje.Sudeći prema tome, reklo bi se da se sjajno oseća, iako se nedavno razvela od supruga, s kojim je na sudu gde vode borbu oko imovine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter