Izvor: blic.rs
30.11.2023 u 09:35
0

BIKOVIĆ PUN IZNENAĐENJA: Posle nove boje kose glumac zapevao na bini (VIDEO)

Slavni srpski glumac, Miloš Biković, prošetao se crvenim tepihom na događaju u ruskom gradu Krasnogorsku, u blizini Moskve.

Miloš je za potrebe novog filma koji snima promenio boju kose, a i stajling, pa se na crvenom tepihu pojavio u nesvakidašnjoj odevnoj kombinaciji.

Glumac je došao u širokim pantalonama, šarenom prsluku i neobičnom sakou. Ostatak njegovog izgleda prati brojni nakit, ali i tetovaže za koje verujemo da nisu prave već su i one za potrebe njegove predstojeće uloge.

LEPOTA ŽIVOTA: Bikovićeva trudna verenica pokazala u kakvom luksuzu uživa

Miloš je u toku priprema za ulogu snimio i pesmu, koju je na sinoćnom događaju i uživo izveo, pa je pokazao i muzički talenat.

Podsetimo, Miloš Biković i njegova verenica Ivana Malić, uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja. Miloš je Ivanu zaprosio još letos, što je nedavno i potvrdio.

– Da, tačno je. Verili smo se još letos – rekao je Miloš.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter