Izvor:
16.11.2017 u 15:59
0

ALEKSANDRA SUBOTIĆ ZA HAPPYTV.RS: David je došao, a onda se moj svet srušio, kao da me neko gurnuo sa litice!

Učesnica šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Aleksandra Subotić, odgovarala je iskreno na naša pitanja, o svojoj mami, svome dečku, ali i tome ko joj najviše odgovara a ko smeta u najpopularnijoj vili na Balkanu.

Da li ti je sada mnogo lakše kada znaš da se David vratio u Beograd i da je uz tebe?

Ne, baš suprotno – mnogo mi je teže! Pitam se da li je sve ono što ja želim, vredno moje patanje. Moja sreća nije ovde bez njega. Neću biti srećna, niti mirna, niti spokojna, do onog trenutka dok ne budemo zajedno!

Kako si se osećala kada si ga ugledala u tajnoj sobi?

Iskreno, bila sam u šoku i neverici, gledala sam u njega kao dete, osetila sam samo miris njegove kože koji me je bukvalno opio, na trenutak sam osetila kao da se nije ni razdvajao od mene, ali onog trenutka kada je izašao iz tajne sobe, u tom trenutku kao da su me gurnuli sa litice, od tog trenutka do dana današnjeg, moj svet je slomljen! Želim da budem sa njim i pored njega, ništa više od toga naročito sada kada znam da je on tu iza ćoška.

Rekla si da je tvoja mama osporavala svaki tvoj uspeh i da je podnela tužbu protiv tebe. Zbog čega to radi?

Moja mama je podnela tužbu na 2 strane protiv mog oca kao staratelja deteta. Navela je jako ružne stvari, zbog kojih je nepodoban da brine o detetu – da se drogira, pije izlazi noću i ostavlja je samu, ali socijalna služba je utvrdila da to nije istina. Njen veliki problem je što ona misli da će tim rečima njega povrediti, a ne misli o tome da bi njeno unuče moglo završiti u domu zbog nje!

Sa kim si u najboljim odnosima, a sa kim u najlošijim u vili?

Iskreno, nikoga ni ne volim previše, niti nekoga previše mrzim. Ni sa kim ne nisam previše zbližila, ne postoji osoba slična meni u vili. Prijaju mi Tin, Tea, Vesna, Aleksandar, a gade mi se, nekako žao mi je i onako jadno mi nekako deluju Ivan, Irma, Mili… Ljudski šljam!

Koga bi ti da možeš izbacila iz vile i zbog čega?

– Ivana – loš primer ljudima, ljudsko zlo, čovek koji nema šta da izgubi, i ono što je imao pljunuo je po tome, a tek ovi ljudi ovde su mu nebitni. Služi se najgorim mogućim taktikama i manipulacijam.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter