Izvor:
08.11.2017 u 20:31
0

Emotivni intervju Aleksandre Subotić za Happytv.rs : „SRCE ĆE MI PUĆI, DAVID JE OTIŠAO U AMERIKU KOD DRUGE ŽENE“!

Aleksandra Subotić, jedna od najvećih rijaliti zvezda u regionu, u ekskluzivnom intervjuu za HAPPYTV.RS otkriva najpikantnije detalje, kako iz svog privatnog života tako i iz vile "Parova".

Izjavila si da si dobila vizu ali nisi otišla u Ameriku. Zbog čega si ostala u Srbiji a nisi otišla sa mužem?

-Za vizu sam predala pre ulaska u rijaliti, rečeno mi je da je potrebno da se urade još neke kontrole i da će mi stići na mail da li sam dobila ili sam odbijena… Tako da ne znam da li sam je dobila ali verujem u to da jesam i onog trenutka kad izađem iz vile uzimam kofere i trčim mužu u zagrljaj!

Priča se da je David otišao u Amerku zbog neke žene. Koji je razlog njegovog odlaska?

-Istina je, i ona je žena, David je otišao u Ameriku kod svoje tetke – u Americi ima dve sestre, teču, ujaka, prijatelje. Otišao je malo da se odmori i da pronađe neke nove ideje za novi biznis koji uskoro pokrećemo! Juče je izašla nova kolekcija mog donjeg veša i prodaje se preko mog Instagram profila, a uskoro će izaći i muška kolekcija čije će on biti zaštitno lice.

Sukobila si se sa Spahom, za njega si rekla da ti je dobacio nešto neprimereno. Šta se zapravo desilo?

-Tako je, stariji je čovek pa sam mu oprostila ali je u tom trenutku bio jako bezobrazan. Malo sam ga ložila na neki način i šalila se sa njim sa pričom oko toga da mu ne dozvoljavam da oženi moju rijaliti majku Vesnu na šta mi je on odbrusio da će me seksualno zadovoljiti ako želim!

U svađi si i sa Ivanom Marinkovićem, kakvo mišljenje imaš o njemu?

– Klasičan pijanac, bezličan, ljigava gnjida, čovek koji bi majku prodao zbog kadra. Ustaje sa 0,5 promila i posle se samo dopija! Ne bira sredstva da dođe do svog cilja! A cilj mu je da zaradi novac da se opija kad izađe. Juče mi je bila ćerkica i umrla sam bukvalno kad sam je videla posle 7 dana – tako da mi nije jasno kako može da izdržida ni ne pomene i ne pita za svoju ćerkicu, da je ne vidi godinu dana! Bolest!

Priča se da si imala aferu sa Tigrom i da si ga preotela Mireli? Da li je to istina i šta si od njega saznala o Mireli?

– Gospodina Tigra sam upoznala na snimanju jedne emisije i tada sam ga videla prvi i poslednji put u životu. Emisija se snimala u jednom restoranu tako da smo posle otišli svi da ručamo, cela ekipa. Razgovarali smo dosta i dosta sočnih stvari mi je ispričao o devojkama sa estrade a za Mirelu je rekao da je žena koja ga je godinama uhodila na društvenim mrežama i slala mu srca, prvi put su se čuli pre njenog ulaska u vilu kada mu je ona čestitala na tome što je objavio pornić sa Kristinom S. i da joj je pokazao gde joj je mesto tim postupkom. Kada je on bio u Crnoj Gori dogovorili su se da se vide kada se on vrati i dalje vam je sve jasno!

Teodora je detaljno ispričala kako je zatekla Mladena i tebe u akciji, mnogi su joj poverovali. Kako to komentarišeš?

– Ti što su joj poverovali su za mene klasične budale! Ako takvi postoje onda svaka čast prošla joj je cela priča – mada sumnjam da postoje budale tog kalibra!

Izjavila si da je Teodora spavala sa tvojim ocem. Možeš li nam ispričati nešto više o tome?

– Sve što sam rekla sam imala, a malo više detalja ko zna ako bude potrebe možda i dobijete. Ali za sada je fina.

Da li postoji mogućnost da se ponovo zaljubiš u ovoj sezoni i da ti neki drugi muškarac osvoji srce?

– Iskreno, moram malo da vam otvorim dušu. Jako sam nesrećna i jako sam tužna i mnogo patim za Davidom. Nikad se gore i praznije nisam osećala. Fali mi ljubav, pažnja, zagrljaj, dodir. To mi daje energiju i pokreće a baš to nemam i ne znam kako da se naviknem, ne znam šta da uradim. Da mogu plakala bi ceo dan, vešto prikrivam to, ali mi u stvari srce puca! Niko ne može da ga zameni, ni sad ni nikada!

happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter