Izvor:
23.09.2016 u 00:50
0

GOCA OPLELA PO BIVŠIM CIMERIMA: „Svi MALDIVLJANI su bolji od ovih naših iz PAROVA!“

Gost večerašnje emisije Jovane Jeremić "Specijal sa Parovima" je i apsolutni favorit publike četvrte sezone ovog zabavno-humorističkog programa – Gordana Komnen. Pošto je imala tako dobre komentare i mnoge je iznenadila brojem glasova, pitali smo Gocu da li bi ušla i u petu sezonu ovog rijalitija.

Za ulazak u petu sezonu me svakako inspiriše podrška publike, ali samo to. Ne mogu da kažem da li bih ušla ili ne, moram da budem diplomata. Tu odlučuje mnogo faktora – a najmanje ja i moje želje – rekla je Goca, osvrnuvši se usput i na svoje šanse za pobedu: – Ako bih imala podršku koju sam imala u ova dva meseca koja sam provela u sezoni četiri… možda. Mada, pored podrške publike potrebna je i podrška nekih drugih. Uz neke takmičare "Parova" radili su timovi ljudi, bukvalno. A ja sam baš, dibidus solo. Ali, kad je publika u pitanju, svakako mislim da bih mogla da budem kandidat za publiku.

Pošto je bila apsolutno najveće iznenađenje prethodne sezone najboljeg rijaliti šou programa "Parovi", a uz to i povremeni direktor muzičkog kampa "Maldivi", morali smo da pitamo Gocu u kome od svojih bivših "zaposlenih" vidi nekog naslednika, ko je dobar rijaliti igrač.

Kod njih je situacija specifična. Oni su više taj muzički kamp i njima su neke druge stvari prioritet. Meni su oni bili jako simpatični, baš zato što su mladi, puni energije, nisu bili rijaliti igrači, barem većina njih. Međutim, možda su u međuvremenu morali da uđu u taj film. Što se Maldivljana tiče, meni su kao ličnosti najzanimljiviji Darko, Trajko i Tijana. I Dina je vrlo harizmatična… a u tom rijaliti smislu… verujte, svi su bolji od ovih naših što su ih uvezli iz "Parova" tamo – rekla je Goca.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter