Izvor:
25.08.2016 u 22:47
0

ISPOVEST DEČKA MILJANE KULIĆ: Pripremila mi je IZNENAĐENJE koje ću pamtiti do kraja života, A SAMO ZBOG MENE ĆE…

Miljana Kulić i njen dečko Slađan Jakšić bili su gosti Happy TV, a samo za naš portal njen dečko je odlučio da otvori dušu!

Naime, par već duže vreme uživa u ljubavi, a ako sve bude po planu u septembru idu na zajedničko putovanje u Grčku.

Uživamo u ljubavi. Malo smo kod mene u Krepoljinu kod Petrovca na Mlavi, malo u Nišu, ali više kod mene…Jako je pažljiva i skrena…Ipak, nisam znao da je toliko romatična…Jedne večeri mi je pripremila kupku sa laticama ruže i šampanjcem, nisam mogao da verujem, pamtiću to ceo život. Predivna je – rekao je Slađan.

Ipak, da bi dokazala koliko joj je stalo do dečka, Miljana je odlučila da smrša.

Samo zbog mene ide u teretanu, ne jede posle 6, sve to radi da bi mi bila lepa. Mislim da ću da je ženim, ali videćemo još- zaključuje Jakšić

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter