Izvor:
04.10.2016 u 16:34
0

JEDNA JE TU, ALI DRUGE NEMA: Jelena Krunić tužila Zoricu – ali DUKIĆEVA SE NIJE POJAVILA NA SUDU! (FOTO)

Zbog sukoba u najgledanijem rijaliti šou programu "Parovi", jedna od najkontroverznijih učesnica Jelena Krunić tužila je svoju bivšu cimerku Zoricu Dukić.

Jelena je postavila fotografiju na svom zvaničnom Fejsbuk profilu, kako bi dokazala da se nalazi u čekaonici u Trećem osnovnom sudu u Beogradu, a usput je nagovestila fanovima i da Zorice još nema.

Spremni za nove pobede. Želite istinu? Evo vam je istina, časni sude – napisala je Krunićka i dodala i čuvene "hešteg" oznake "voli vas Krunićka" i "za Krunićku se živi", ali i "mi stigli a gde je Dudlićka".

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter