Izvor: Happy BSC
04.08.2021 u 10:15
0

MARINKOVIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI! Pao je u nesvest od siline udarca!

Za sve je kriva ona?!

Ivan Marinković, bivši suprug pevačice Goce Tržan i bivši učesnik „Parova“ navodno je dobio batine u jednom kafiću u Zemunu zbog koleginice iz rijalitija, Nevene Kalaver. Njemu je navodno prvo prišao jedan muškarac i ošamario ga, a zatim ga je drugi navodno patosirao pesnicom zbog čega je izgubio svest.

Incident se dogodio u nedelju 25. jula, oko 22 sata u jednom prestoničkom kafiću u Ulici Džona Kenedija u Zemunu.

Kako prenosi pomenuti list, Marinković je sa svojim prijateljem D. S. seo za stolom u bašti kafića, a nekoliko stolova od njih sedela je i Nevena Kalaver.

– Nevena je prišla njihovom stolu i sela, a Marinković je odmah ustao i otišao da prošeta. Navodno nije želeo da sedi sa njom, jer nisu u dobrim odnosima više. Posle toga je ustala i otišla za svoj sto, a Marinković se vratio kod svog prijatelja – navodi izvor blizak istrazi.

VAŽNO:

VUČIĆ UPUTIO SAUČEŠĆE POVODOM SMRTI LAZANSKOG: Srbija je izgubila velikog čoveka – hvala mu za sve!

MILOMIR MARIĆ SA GOSTIMA O SEĆANJIMA NA LAZANSKOG: Bio je šarmantni profesionalac – svi su ga voleli, čak i oni koji su mu zamerali!

PODSETIMO SE ŠTA JE LAZANSKI GOVORIO U NAŠOJ EMISIJI „DOBRO JUTRO SRBIJO“!

Iako je mislio da će sada na miru popiti piće, ubrzo je navodno izbio incident koji se završio pozivanjem Hitne pomoći.

– Nevena je ponovo prišla za sto u pratnji jednog nepoznatog muškarca. Taj muškarac je tražio Marinkoviću da joj se izvini zbog uvreda koje je iznosio protiv nje u rijalitiju, a zatim mu je udario šamarčinu. Posle toga Nevena i napadač su otišli za svoj sto – kaže izvor.

Međutim, ni tu nije bio kraj Ivanovim mukama.

Sat vremena kasnije navodno se pojavio drugi muškarac i udario ga pesnicom u glavu. Od siline udarca Marinković je navodno pao sa stolice i izgubio svest.

– Kada se Marinković osvestio pozvao je Hitnu pomoć i policiju. Prevezen je u bolnicu KBC Zemun, međutim, posle pregleda on nije želeo na dalju dijagnostiku, već je sam napustio bolnicu – navodi izvor. 

Novinari su kontaktirali Ivana, a on je samo kratko poručio:

– Nisam napadnut ni u kakvom kafiću. Kakve gluposti, nisam napadnut, nije istina – rekao je Ivan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter