Izvor:
13.11.2016 u 23:29
0

Mladenovi fanovi izrevoltirani: Evo šta su poručili Dalili! (foto)

Strasti između bivših učesnika "Parova" se ne smiruju iako je rijaliti odavno završen.

Nakon objavljivanja škakljivih poruka između Dalile Mujić i Mladena Vuletića, tik pred njegov ulazak u "Snajke", Dalila je ovo demantovala, ali Mladen pošto ne zna za ovo nije mogao da se oglasi.

Međutim, njegovi Bankari nisu ostali bez komentara.

Njihovu objavu vam prenosimo u celosti:

"TVRD JE ORAH VOĆKA ČUDNOVATA, NE SLOMI GA AL ZUBE POLOMI

Nije lako doći iz male sredine u velegrad, sam, bez veza i poznanstava, i tako ući u kolo zvano rijality, odnosno sou biznis. Još ako imaš "sreću" pa postaneš miljenik žena raznih profila, koje u tebi vide trofej, šansu za pokazivanje i dokazivanje frustracija, sve u cilju da sebe prikažu kao kraljice, vamp domino dame i ko će ga znati kako još; pa počnu da mazno grebu tražeći falinke za koje mogu da se zakače i iskoriste u svoje opajdarske svrhe, i ispletu ti samoubilačku mrežu uvalivši se u tvoje gnijezdo dok ne nadju bolji plijen…
Ali ne račnaju da pored toga što momci iz malih sredina nose jak karakter i još jači šlif,da prozru šta se krije ispod žita,nikada, ali nikada se ne foliraju i ne koriste taktike, već žive srčano, pa imnek košta šta košta.
Tačno je,nije lako kada te zavole toliko da počnu da ti zavide i rade sve da te unište. Valjda zato jer im nije uspjela igranka.
A ti nikad jači, slatko se nasmiješ i puštaš da vjeruju da im može biti,okreneš ledja i udrite,jače i jače,tim prije ćete sebe da slomite.

Uzdravlje!"

To su Mladenovi fanovi javno poručili svima preko njegovog Facebook profila.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/mladendjoma1989

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter