Izvor:
03.03.2017 u 21:27
0

Nije mogla da izdrži: DALILA PLAKALA KAO KIŠA, A ONDA PORUČILA DADI DA… (video)

Učesnica pete sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Dalila Mujić, više ne krije svoja osećanja prema Dadi Salomanu.

Naime, njih dvoje su svoje romansu započeli u najpopularnijoj vili na Balkanu, a kako sada stvari stoje, ona će se nastaviti i nakon "Parova".

Njihov odnos je bio veoma turbulentan, imali su i svađu zbog koje nisu razgovarali nekoliko dana, ali je ljubav na kraju pobedila.

Prvo je Dado gostovao u emisiji "Upoznajte Parove" i ponovo poručio Dalili da je voli i čeka.

Ona nakon toga, još više voli Dadu, a juče mu je i napisala pismo u kojem kaže da želi da se uda za njega.

Nakon emisije "Poželi pesmu", takmičari su žurku nastavili na bazenu, a jedna pesma je posebno pogodila Dalilu, i ona nije mogla da sakrije emocije.

Naime, kada je krenula pesma "Živim da te volim", Dalila je briznula u plač, poručila Dadi da ga najviše voli i u zagrljaju mede otpevala celu pesmu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter