Izvor: Srbija Danas ; Happy BSC
05.12.2020 u 08:17
0

„NINA ME PALI, MNOGO JE ZGODNA“ PAVAO POLUDEO ZA PRLJOM: Otkrio da li ulazi u „Parove“

Pavao Vladilo, bivši učesnik osme sezone „Parova“, koji je osvojio treće mesto u finalu, počeo je novi život u Beogradu, te je otvorio dušu i odgovorio na pitanja koja veoma zanimaju ljubitelje popularnog zabavno-humorističkog programa.

Da li si svoje sukobe iz rijalitija preneo i u spoljni svet ili si ih ostavio u vili „Parova“?

– Ono što se desilo unutar četiri zida, je ostalo unutar ta četiri zida. Naravno, postoje ljudi koje ne želim da vidim ni na mapi, ali se ne nameravam sukobljavati ni sakim, puno sam jači i veći od svega toga, pametniji, da bih ja sad isterivao pravdu, nije i vreme ni mesto za to. Tada je svako pokazao kakva je osoba i koliki je čovek.

OVO MORATE ZNATI

VUČIĆ ČESTITAO KRIVOKAPIĆU: Želim Vam uspeh i nadam se da će Vlada Crne Gore doprineti miru i stabilnosti u regionu!

AMERIKANCI ZABRINUTI! Kina pravi „supervojnika“!

NAROD SLAVI U CRNOJ GORI! Raduju se izboru nove vlade! (VIDEO)

ZABRANA PUTOVANJA ZA GRAĐANE SRBIJE! U ovim zemljama smo na CRVENOJ LISTI!

Kada bi ponovo ušao u rijaliti, koja bi od takmičarki iz devete sezone bila tvoj tip?

– Kao što sam rekao, ne pratim toliko, ali stvarno ne znam koja bi bila moj tip, Naida je dole sa kojom sam imala tu prijateljsku konekciju, ona mi je pasala, po karakteru. Aleksandra i Nataša, koje su bile sa mnom su tamo. Sa Aleksandrom bih se samo družio ali ne bih imao ništa sa njom, kao što nisam ni imao. Druge devojke ne poznajem. Ilijana je jako zgodna devojka i Nina Prlja, da, ona je izuzetno zgodna i mislim da je pametna. Svašta je prošla u životu. Mene to pali, ja volim takve žene.

Da li bi ponovo ušao u „Parove“ i koja ponuda bi ti bila odgovarajuća, da bi se vratio pred kamere?

– Što se tiče ponovnog ulaska, imao sam par ponuda, za par rijalitija, ali sebi dajem oduška da odmorim od svega što sam prošao, koliko će mi trebati ne znam.Želim da se vratim starom životu, da se zaljubim, a to u rijalitiju nije moguće, niti nameravam. Nisam takav tip, koji bih mogao da budem sa osobom iz rijalitija. Za sada definitivno ne ulazim.

– Devetu sezonu jako slabo pratim. Primetio sam da se dosta često priča o meni. Ponekad i cele noći, ali ne pridajem pažnju. Ako budem ušao, ja znam koje je moje mesto i koji je moj cilj. Videćemo šta će da bude.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter