Izvor:
21.09.2016 u 21:46
0

POSLE SVAĐE, SVE JE SLAĐE: Najpopularniji RIJALITI PAR objasnio svima šta je LJUBAV! (FOTO)

Ovih dana ljubavni par Ejmi i Lazar su u centru pažnje nakon što su javno raskidali i mirili se pred kamerama Happy televizije.

Naime, bivši učesnici prethodne sezone rijaliti programa "Maldivi" Ejmi i Lazar bili su u stabilnoj vezi dok ona nije čula za aferu "jahta" u koju je uključen i njen dečko. U javnosti su procurele neke fotografije, govorilo se kako je Lazar bio na jahti sa Unom Grujić, a šta setu tačno desilo, niko ne zna.

Međutim, Ejmi je Lazaru sve oprostila pre dva dana u emisiji "Upoznajte Parove", a da njihova ljubav cveta, pokazali su oboje. Oni odlično funkcionišu, a našoj redakciji poslali su fotografiju na kojoj se vidi da su zaljubljeni. Pogledajte:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter