Izvor:
04.10.2016 u 18:55
0

„POŠTO SE NIŽA KLASA RASPRAVLJALA“: Brendon podelio sliku na kojoj dokazuje da ŽIVI KAO PRINC! (FOTO)

Pošto su se vodile rasprave u sinoćnoj emisiji "Upoznajte Parove" kod voditeljke Jovane Jeremić, o tome da li bivši takmičar najgledanijeg rijaliti šou programa "Parovi" ima diplomu ili ne – Branislav Radonić Brendon rešio je da (ponovo) stavi tačku na to pitanje.

On je ponovo podelio fotografiju iz 2013. godine, sa diplomiranja jer se, citiramo, "neka niža klasa raspravljala" oko njegove diplome.

Međutim, ono što nam je posebno privuklo pažnju jeste opis te slike stare tri godine.

Imam i diplomu, imam sve u životu, ali kerovi će uvek lajati jer su nebitni. A to da li radim ili ne, pa u situaciji sam da nema potrebe da radim ništa do kraja života sem da uživam, ali ja se time ne eksponiram i nisam snob kao neka trećerazredna bagra… Živim kao princ! – napisao je tada Brendon, a reklo bi se da se njegov stav nije promenio ni danas.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/brendon.king.18

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter