Izvor:
01.12.2016 u 23:29
0

POTVRDIO ZA HAPPYTV.RS: Najomiljeniji učesnik „Parova“ sigurno neće učestvovati u petoj sezoni! (FOTO)

Fitnes instruktor Branislav Radonić poznatiji kao Brendon svakako je jedan od onih bivših učesnika koji su obeležili četvrtu sezonu rijaliti programa "Parovi". Pored toga što je važio za rijaliti igrača koji je najstabilniji, on je bio i jedan od najpedantnijih ukućana.

Mnogi su ga zavoleli, pa bi ljudi želeli da ga vide u petoj sezoni "Parova", međutim iako se nagađalo o njegovom mogućem ulasku, Brendon je ekskluzivno za happytv.rs rekao da od učešća u rijalitiju nema ništa.

Više ne želim da učestvujem u rijaliti programima. Planiram da idem na brod, želim da se posvetim sebi, tako da me gledaoci sigurno neće videti u petoj sezoni – istakao je Brendon. Pretpostavljamo da će ova vest rastužiti neke njegove fanove, međutim tako je sam odlučio.

Happytv.rs
Foto: Facebook/Brendon Branislav

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter