Izvor:
06.10.2016 u 17:40
0

SAMO ZA HAPPYTV.RS TIJANA AJFON OTKRIVA: Evo ko je markantni MUŠKARAC sa njene NOVE TETOVAŽE!

Pošto je nedavno na njenom telu osvanula nova tetovaža, bivša učesnica najgledanijeg rijaliti šou programa "Parovi" starleta Tijana Ajfon nadahnula je fanove da krenu sa brojnim pitanjima i teorijama.

Naime, na njenoj levoj ruci pojavila se tetovaža na kojoj su brojanica, krst i ruža, ali i lik nepoznatog markantnog muškarca za kojeg se mnogi pitaju da li je zapravo reč o Vuku Mobu, takođe bivšem takmičaru i popularnom mladom muzičaru.

Tijana je te tvrdnje dodatno podgrejala objavivši novu fotografiju tetovaže u čijem je opisu napisala i stih iz Vukove nove pesme "Vatikan":

Dok me tata čuva niko me ne spopada, tatina devojčica, rođena psihopata.

Pozvali smo Ajfonku da jednom za svagda razrešimo tu dilemu i pitali smo je da li je reč o mladom Vukadinu Gojkoviću.

Ne znam ni ja ko je na mojoj ruci. Upoznala sam ga u snovima. Moj lik je nestvaran, ne postoji. Sanjala sam jednu noć i istetovirala – rekla je Tijana i dodala:

Nema veze sa Vukom. On ima svoj život, lepu vezu i jako lepu devojku!

Nismo mogli onda da je ne pitamo i da li je i ona zaljubljena.

Samo ću reći da sam zadovoljna i srećna. Da ne kvarim – odgovorila je Tijana uz osmeh.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/LittleMermaid21473

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter