Izvor:
06.10.2016 u 17:24
0

CIKA, VRISKA I DREKA: Nataša Šavija objavila DRAMATIČAN snimak! (VIDEO)

Bivša učesnica najboljeg rijaliti šou programa "Parovi", pevačica i modna kreatorka Nataša Šavija uplašila je svoje prijatelje i pratioce na Instagramu i Fejsbuku najnovijim video snimkom. Ona na klipu ciči i vrišti i trese se od straha dok joj – vade krv.

Pretpostavljamo da je Nataša na redovnom lekarskom pregledu, te da je sve u redu, ali verujemo da joj je jako teško – sudeći po njenoj reakciji na ovu intervenciju.

Ovako ja kad vadim krv. Jadno osoblje sa mnom… Dobro jutro svima, meni baš i nije bilo – napisala je Šavija uz smajlije koji plaču od smeha i heštag "kukavica".

Pogledajte i sami koliko je Nataši ovo teško palo.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/NatasaSavijaOfficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter