Izvor: Alo
18.05.2024 u 17:15
0

IMALA JE SAMO JEDAN CILJ, DA UBIJE SVE NEVERNIKE! Uhapšena maloletna crnogorka (14) u Austriji

Devojka (14), poreklom iz Crne Gore, osumnjičena je da je planirala napad u Gracu. Tokom pretresa njene kuće, istražitelji su pronašli oružje, kao i užasne fotografije i video-snimke odrubljivanja glava

Ona je imala, kako se navodi, jedan cilj: da ubije sve nevernike.

Prema policijskim navodima, devojka je već kupila oružje poput sekire, noža i odeće kako bi nasumično napadala ljude u Gracu.

Slike svojih planova napada slala je istomišljenicima putem aplikacije Telegram.

SITUACIJA ESKALIRA: Eksplozije odjekuju Belgorodom; Rusija poslednjih nedelja zauzela više teritorija, nego Kijev u kontraofanzivi 2023.

Napad je trebalo da bude „usmeren ka nevernicima“, a plan je podrazumevao da nasumično ubija „ljude obučene u crno“ i da ih pobije „što više“.

Austrijska policija ne zna kada je tačno bio planirano da se napad izvede, ali da su sigurni da bi do napada došlo.

– Pretpostavljamo da je ovo bilo neizbežno – rekao je portparol policije Fric Grunding.

Devojčica je rođena u Crnoj Gori i živi u Gracu, ali još uvek nema austrijsko državljanstvo.

Pretres kuće je izvršen po nalogu javnog tužioca u Gracu, a na licu mesta je pronađeno oružje i odeća nakon čega je devojčica uhapšena.

Tokom ispitivanja, devojčica nije priznala šta je planirala, a saslušanju su prisustvovali njeni roditelji koji navodno nisu znali za stravične planove svoje ćerke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter