Izvor:
16.11.2018 u 11:40
0

VOLJENKA NE ODUSTAJE OD ELVINA: Isplivale FATALNE slike iz njene mladosti! JEDVA DOČEKALA DA IH POKAŽE KADRIĆU! Učesnik ZANEMEO!(FOTO)

Kako je javnosti dobro poznato, učesnica sedme sezone rijalitija "Parovi", Voljenka Ilić nekada je važila za fatalnu gradsku "ribu", i bila vrlo poželjna od strane muškaraca, toliko da su se za nju otimali.

Međutim, ona je s godinama nabacila par kilograma više, zbog čega neizmerno pati, ali se uprkost svemu podvrgla dijeti, kako bi se bar približno vratila na staro.

Istina je i da je u poslednje vreme Elvin Kadrić, neko ko je postao omiljen među ženama u luksuznoj vili, međutim Voljenka je ta koja ga očito želi samo za sebe, što je u par navrata i naglasila.

Naime, kako su se pojavile slike iz njene mladosti, na kojima ona zaista izgleda svetski i kao prava "seks bomba", želela je da ih i sam Elvin vidi, te je zamolila Produkciju da mu ih pokaže.

Malo je reći da je Elvin bio oduševljen Voljenkinim stasom i glasom, a na pitanje kako je uspela da postigne ovako savršeni izgled, Voljenka je odgovorila sledeće:

– Trenirala sam svaki dan – ponosno je izjavila Voljenka.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter