Izvor:
13.02.2018 u 07:52
0

ZORICA SE IZLANULA, PA ODALA GASTTOZZA: Umalo nije popio batine u Budvi! (foto)

U jednoj od najintrigantnijih emisija "Parograf" našao se pobednik četvrte i učesnik šeste sezone, Nenad Marinković Gasttozz.

Nakon saznanja da je umalo izgubio živu glavu na jednom beogradskom splavu, njegova bivša devojka Zorica Dukić se izlanula.

Naime, otkrila je da je pobednik četvrte sezone umalo "popio batine" u jednoj diskoteci u Budvi, što je potvrdio i Marko Parović.

Gasttozz je sa nevericom na lice ispratio celu priču, jer nije znao o čemu se radi, zbog čega mu je Periović rekao da će mu objasniti o kakavim obećanim batinama je reč kada se završi emisija.

– Ti imaš više sreće od pameti – moglo se čuti reči od saigrača iz rijalitija upućene Gasttozzu.

Ostanite uz Happytv.rs da saznate sve detalje iz rijalitija.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter