Izvor: Kurir
20.05.2024 u 18:45
0

„SAD ĆU MALO DA PAUZIRAM“: Veljko Ražnatović otkrio da li je u planu četvrta beba!

Bokser i sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, gostovao je u jednom podkastu gde je, osim o sportu, govorio i o privatnom životu.

Veljko se iz Beograda preselio u Titel, gde živi sa porodicom, a sada je otkrio koliko često posećuje majku u srpskoj prestonici.

– Kad god imam neke obaveze u Beogradu, ja svratim do moje majke. Mamice moje male – rekao je Veljko i otkrio da joj je ostavio decu na čuvanje, zbog malog Isaija, pa priznao kako se u tome snalazi.

– Nije joj prvi put, odlično se snalazi ona u tome – istakao je Ražnatović, pa u šali sa voditeljima podkasta prokomentarisao da je ne zovu džebe srpska majka.

IAKO MU JE OSMA DECENIJA ODMAH SE PROBUDIO: Pevač se oglasio nakon operacije!

Veljkova supruga Bogdana Ražnatović na svet je donela treće dete, još jednog sina, Isaija, a na pitanje da li će porodicu proširiti za još jednog člana, bokser je rekao:

– Sad ću malo da pauziram… I ovaj treći je došao totalno neplanirano – naveo je on.

Proslava za rođenje Isaija na Dedinju

Povodom rođenja malog Isaija bila je organizovana proslava u vili na Dedinju.

Na proslavi koja je trajala do kasnih večernjih sati prisustvovale su i brojne javne ličnosti među kojima je bila kuma Svetlane Cece Ražnatović, Viki Miljković.

Podsetimo, Bogdana Ražnatović treći put se porodila carskim rezom, a ona i Veljko sinu su dali ime Isaija, koje ima snažno značenje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter