Izvor: informer
27.07.2024 u 11:42
0

SEKA ALEKSIĆ O IZNOŠENJU INTIME NA DRUŠTVENE MREŽE: “ Imate li malo dostojanstva?“

Pevačica zgrožena: "Koga zabole za vaše raskide!"

Sve mora imati granicu, pa i iznošenje intime na društvene mreže, smatra pevačica.
DESINGERICI BI DA ZABRANE NASTUPE U CRNOJ GORI: Poručeno mu da može da baulja u svom selu

Seka Aleksić je u poslednje vreme veoma aktivna na društvenim mrežama i često iskazuje jasan stav na različite teme. Tako se, pevačica, nedavno pozabavila i pitanjem iznošenja intime u javnost. Iako je i sama aktivna na društvenim mrežama smatra da granica mora da postoji.

– Danas ljudima ništa nije sveto i danas ljudi toliko prodaju svoju intimu po društvenim mrežama da je to poražavajuće. Da li je moguće da parovi toliko iznose da li su raskinuli, pomirili se, da li on njoj dao ovo ili ona njemu? – upitala je ona besno, pa nastavila:

– Da li ste bre realni da toliko otvoreno govorite o tome šta je ko kome kupio, šta je ko kome nakon raskida ostavio, da li ćete se pomiriti ili ne…? Da li stvarno mislite da nekoga zabole za vaše raskide i pomirenja? Imate li imalo dostojanstva, zar vas nije sramota? – bila je iskrena Seka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter