Izvor: 24sedam
03.09.2024 u 16:55
0

SELMA HAJEK PROSLAVILA 58. ROĐENDAN: Izgleda bolje nego ikad

Ona važi za jednu od najpoželjnijih žena na planeti

Slavna glumica Salma Hajek 2. septembra je proslavila svoj 58. rođendan.

Ona važi za jednu od najpoželjnijih žena na planeti, a rođena je u Meksiku kao Salma Valgarma Hajek Himenez od majke Meksikanke i oca Libanca

Kada je imala samo 12. godina vratila se u Meksiko, jer je stalno pravila probleme, a potom su je roditelji poslali kod tetke u Hjuston.

Tamo je ostala do 17. godine, a potom se vratila u rodnu zemlju. Upisala je studije u Meksiku, ali vrlo brzo odlučila je da ih napusti i da se posveti glumom. Glumila je u raznim pozorištima, a potom se oprobala i na televiziji, kada je dobila glavnu ulogu u seriji „Tereza“. Ogromna popularnost ove serije vinula ju je u zvezde, a Salma ubrzo odlučuje da sreću okuša u Los Anđelesu

Smatra se da je ona prva meksička glumica koja je postala holivudska zvezda, još od Dolores del Rio. Robert Rodrigez joj je 1995. godine dao ulogu u filmu „Desperado“ u kom joj je partner bio Antonio Banderas, a nakon ovoga Salma postaje jedna od najtraženijih glumica u Holivudu.

Kasnije su se uloge samo ređale, te smo je gledali u ostvarenjima „Četiri sobe“, „Od sumraka do svitanja“, „Ne zaljubljuj se na prvi pogled“, „Fakultet straha“, „Divlji, divlji zapad“, „Putevi droge“, „Frida“, „Deca špijuni: Igra je gotova“, „Bilo jedno u Meksiku“, „Posle sumraka“, „Večni“, „Gučijevi“ i drugim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Zahvaljujući ulozi legendarne slikarke Fride Kalo u filmu „Frida“ iz 2002. godine koji je, takođe, i producirala, postala je prva meksička glumica koja je nominovana za Oskara za najboju glumicu.

Hajekova je već godinama u skladnom braku sa milijarderom Fransoom Anrijem-Pinoom sa kojim ima ćerku, a svoj privatni život ne voli mnogo da eksponira u javnosti.

Salmin muž je izvršni direktor konglomerata Kering, koji poseduje mnoge luksuzne modne brendove i vredan je 59.9 milijardi dolara. Stoji iza brendova kao što su Gucci, Bottega Veneta, Alexander McQueen i Balenciaga.

Glumica je o njihovoj ljubavi otkrila tek toliko da su se upoznali pričajući o fudbalu, svemiru i nauci, što oboje vole.

Salma je juče proslavila svoj 58. rođendan, te je na društvenoj mreži Instagram podelila kadrove sa jahte, a njeno izvajano telo u šestoj deceniji izazvalo je oduševljenje.

Brojni obožavaoci čestitali su Hajekovoj rođendan, a najviše je bilo onih koji su komentarisali da gumica izgleda bolje nego ikad.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter