Izvor: Kurir
20.05.2024 u 21:17
0

„SMATRAM DA TREBA BITI U LJUBAVI“: Pevačica o tome kako bi htela da pomiri Cecu i Karleušu!

Katarina Grujić danas proslavlja 32. rođendan, a s obzirom da je pevačica jako društvena i ima odličan odnos sa kolegama, okupila je pola estradne scene, a žurka ne bi mogla da prođe bez Andreane Čekić, koja nije štedila novac za rođendan svoje kume.

Andreana je u iskrenom intervjuu za Kurir otkrila da je Grujićevoj kupila skupoceni poklon, a potom progovorila o Ceci Ražnatović i Jeleni Karleuši, s kojima je u odličnim odnosima, ali je priznala da bi volela da ih pomiri.

SVI MISLILI DA SU SESTRE! Prija objavila sliku sa majkom iz pustinje

– Nije teško za nju izabrati poklon. Ona voli sve što je skupo i markirano. Kupila sam joj „Dolče i Gabana“ sandale i parfem – počela je Čekićeva, a potom priznala da bi volela da pomiri ljutite rivalke Cecu i JK, koje godinama unazad ratuju:

– Ja sam stvarno normalna osoba, nisam ženica koja tračari. Ako bih ja bila neki spoj, to bi bilo fantastično. Smatram da treba biti u ljubavi – iskrena je bila pevačica.

Podsetimo, Jelena Karleuša i Andreana Čekić nedavno su se pomirile nakon prozivki koju se javno upućivale jedna drugoj, te su sada su u odličnim odnosima. To su jasno pokazale i pre par meseci kada je pop zvezda javno podržala Andreanu, pohvalivši četiri nove pesme koje je izbacila, a uz to je navela da je, pored toga što je vrhunski pevač, još bolji čovek.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter