Izvor: Nportal
20.05.2024 u 21:43
0

ZAVETOVALI SE NA VEČNU LJUBAV 2018. GODINE: Nećete verovati koliko je stariji Filip od Prije!

Pevačica Aleksandra Prijović trenutno je jedna od najvećih mladih zvezda. Sa svega 28 godina postigla je ono o čemu mnogi maštaju.

Na njenom putu ka vrhu muzičke scene najveća podrška joj je suprug Filip Živojinović te često ističe da je on velikim delom zaslužan za njen uspeh.

NJih dvoje zavetovali su se na večnu ljubav u junu 2018. godine, a u martu naredne godine dobili su sina kojem su dali ime Aleksandar.

TEYA DORA: „Najveći frajer sa Evrovizije mi je Francuz!“

Ipak, mnogi ne znaju da je Filip čak deset godina stariji od Prije.

Inače, numeru „Devet života“, kako se zove Prijin album, napisao je upravo njen suprug, što je pevačica otkrila tokom prvog koncerta u Beogradskoj areni.

– To je posebna pesma u mojoj karijeri, pesma po kojoj se zove moj poslednji album i sećam se trenutka kada mi je Filip otpevao ovu pesmu, ja sam rekla „Ti nisi svestan šta si uradio“. Mislim da je to pesma koja će trajati i trajati – otkrila je pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter