Izvor: KURIR.RS
12.06.2023 u 10:28
0

ŠOK IZDANJE BIVŠE VERENICE DARKA LAZIĆA! Marina Gagić pokazala izvajano telo, na ovoj top formi će joj svi pozavideti!

Darko Lazić nedavno se tajno oženio sa Katarinom Lazić, sa kojom je bio u vezi pre 14 godina. Odnos se završio neslavno jer pevač nije bio spreman za ozbiljne priče i ljubavi.

U razmaku od tih 14 godina, pevač je imao jedan zvaničan brak iz koga je dobio ćerkicu sa pevačicom Anom Sević, ali i veridbu sa Marinom Gagić koja mu je rodila sina.

Ljubav Marine i Darka bila je ogromna, a svi su očekivali da će se krunisati brakom kada se Lazić oporavi od saobraćajne nezgode u kojoj je umalo stradao. Ipak, stvarnost je bila nešto drugačija, te su se razišli ali na jako korektan način.

Nikada nisu govorili ružno jedno o drugom, a nedavno, Marina je učestvovala u kreiranju privatnog biznisa Darkove sadašnje žene, a fotografije su šokirale javnost. Nakon seta, spekilacijama je došao kraj i svima je bilo jasno da su svi u odličnim odnosima što je pevač i nekoliko puta naveo.

Marina nakon porođaja izgleda nikada bolje, a na svom storiju je objavila snimak iz teretane u kojoj vredno radi na svojoj figuri.

Marina Gagić
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Gagićeva je pokazala figuru za pozavideti ali i način na koji je došla do nje.

Marina Gagić
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter